Informatie Thuisspelen!

De gele doe-boekjes van de groepen vindt u op de volgende pagina's:

Groep 1-2 Heilig Hart

Groep 1-2 Noorderpoort

Groep 3-4

Groep 5-6

Groep 7-8 & de brugklas

 

Tijdens de Thuisspelen zal er in de vijf traditionele groepen elke dag een verhaal te beleven zijn met een superleuke thuisactiviteit. Voor deze Thuisspelen zijn er zelfs vijf unieke thema’s!

De dag wordt begonnen met een video, waarna jullie (de kinderen) zelf aan de slag kunnen. De hulp van kinderen is weer hard nodig bij alle groepen!

Daarnaast hebben we nog een leuk nieuwtje! Na overleg met Gemeente Dongen hebben wij een extra invulling: voor alle kinderen wordt er per groep een sport-en-speldagdeel (ochtend óf middag) georganiseerd op een buitenlocatie, natuurlijk binnen alle geldende maatregelen. Zo kunnen de kinderen de figuren uit hun groepsverhaal in real life ontmoeten en samen een dagdeel vol plezier beleven. Voor de sport-en-speldagdelen is inschrijven verplicht. Op deze manier zijn wij op de hoogte van het aantal deelnemers. In een later stadium informeren we alle ouders/verzorgers over de maatregelen, ophaal- en wegbrengtijden en locaties.

Inschrijving is gesloten!
Op vrijdag 7 augustus van 13.00u tot 14.00u zal er een na-inschrijving plaatsvinden. Locatie en informatie volgt binnenkort. 

 

Let op: Voor de thuisavonturen is inschrijving niet verplicht. Mocht je niet kunnen deelnemen aan de sport-en-speldagdelen, dan zal jouw avontuur niet stoppen. Wij zullen op die dag ook een thuisactiviteit verzorgen, zoals ook op de andere dagen het geval is.