De Winterspelen gaan niet door!


Met pijn in ons hart, maar met alle begrip voor de huidige situatie, hebben wij in overleg met de Gemeente Dongen besloten de Winterspelen van 2020 niet door te laten gaan.

De afgelopen weken zijn wij met een aantal vrijwilligers druk bezig geweest met het voorbereiden van een leuke alternatieve Winterspelen. Wij zijn dankbaar voor alle uren die onze vrijwilligers in de onzekere voorbereiding hebben gestoken om zo een mooie activiteit te organiseren voor de groepen 3 tot en met de brugklas.

Wij zijn ontzettend blij met het aantal kinderen dat zich had aangemeld voor dit winterse feest en bedanken alle ouders en verzorgers die hun kinderen hebben ingeschreven en ons op deze manier het vertrouwen hebben gegund. Wij zorgen ervoor dat alle ingeschreven deelnemers het inschrijfgeld op korte termijn retour ontvangen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via info@dongensejeugdraad.nl.


Om deze editie van de Winterspelen tot een succes te maken, hadden enkele bedrijven hun steun al toegezegd. Via deze weg bedanken wij graag:

Cambreur College
Autobedrijf Jabe Dongen
B.V.Adrie van Leijsen auto’s
JijenMax
Tesink Telecom & Training

Wij kijken er enorm naar uit om volgend jaar weer een mooie Winterspelen te organiseren! En wij wensen iedereen een goede gezondheid. ?