De Winterspelen: ijskoud de leukste!

Klik hier om uw zoon/dochter in te schrijven!

Over een aantal weken is het alweer kerstvakantie. Dat betekent dat de Winterspelen er weer aan komen! Omdat de Winterspelen zoals wij die kennen niet mogelijk zijn binnen de huidige Corona-maatregelen, hebben wij een mooi alternatief programma bedacht voor de kinderen. Anders dan anders, maar wederom een tijd vol winters plezier en avontuur!

Alle kinderen uit de Gemeente Dongen van groep 3 tot en met de brugklas kunnen zich opgeven. Er zal dit jaar één gezamenlijk thema zijn, maar dit blijft nog even geheim. Eén ding is zeker: dit winterfestijn wil je niet missen!

De aangepaste Winterspelen vinden dit jaar plaats op maandag 28 december en dinsdag 29 december. Let op: De kinderen horen uiterlijk één week van tevoren hoe de Winterspelen zich gaan vormgeven en wanneer en op welk moment ze zijn ingedeeld. Dit kan dus betekenen dat ze niet beide dagen worden ingedeeld. Uiteraard zullen de Winterspelen binnen de op dat moment geldende maatregelen worden georganiseerd.

Het inschrijfgeld voor de aangepaste Winterspelen bedraagt €2,- en de online inschrijftermijn loopt tot en met maandag 7 december 2020.

Voordat de kerstvakantie begint, is alle informatie over de Winterspelen te vinden op onze website en social media. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via info@dongensejeugdraad.nl.

We zien jouw inschrijving graag tegemoet!

Met winterse groeten,

Alle vrijwilligers van de Winterspelen