Hoor wie klopt daar?!

Het wordt steeds vroeger donker en de gezelligheid neemt toe! Dit betekent ook dat Sinterklaas en zijn pieten weer bijna in Dongen aankomen. Binnen de huidige maatregelen kunnen we Sinterklaas helaas niet persoonlijk ontvangen op 14 en 15 november. Dat neemt niet weg dat Sinterklaas, samen met Stichting Dongense Jeugdraad, een aantal bijzondere en leuke activiteiten voor alle kinderen van Dongen heeft gepland! Lees snel verder voor meer informatie.

Pietenpad

Sinterklaas heeft het Zomerspelenpad omgedoopt tot een heus Pietenpad! Hij heeft samen met zijn pieten een aantal leuke spelletjes en verhalen bedacht voor alle kinderen. Vanaf zondag 15 november kun je een kijkje nemen bij het Pietenpad!

Slaapkamer van Sinterklaas

Ben jij ook zo benieuwd naar waar Sinterklaas eigenlijk slaapt als hij in Dongen is? Pak binnenkort je kans om die ontdekken, want de vrijwilligers van Stichting Dongense Jeugdraad hebben iets merkwaardigs op het Looiersplein gezien… Het lijkt wel of daar de slaapkamer van Sinterklaas is! Hier kun je zien waar Sinterklaas en zijn pieten hun kleren strijken, de cadeautjes inpakken, maar ook waar Sinterklaas de verlanglijstjes, tekeningen en brieven van de kinderen ophangt.

Er staat zelfs een brievenbus bij zijn slaapkamer! Zo kun jij hoogstpersoonlijk je verlanglijstje, een leuke brief of een mooie kleurplaat voor Sinterklaas en zijn pieten achterlaten. Kom je vanaf maandag 16 november kijken naar de slaapkamer van Sinterklaas?

Hoor wie klopt daar…

Sinterklaas en zijn roetveegpieten beleven onwijs spannende avonturen in het kasteel van Sinterklaas. Maar wist jij dat er ook iemand in Dongen is die daar heel veel over weet? Bekijk vanaf maandag 16 november de eerste aflevering van “Hoor wie klopt daar”!

Voor meer informatie kunt u onze Social Media-kanalen in de gaten houden.