Inschrijvingen Gele Groep geopend!

Naast de Zomerspelenweek organiseren we iets extra’s, de Gele Groep: een ochtend vol Zomerspelenplezier voor inwoners van gemeente Dongen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Hoe ziet deze ochtend eruit?
Op woensdagochtend 7 augustus organiseren we een leuk programma op de Heilig Hartschool in Dongen. De tijden voor deze ochtend zijn als volgt:

09:30u – 10:00u: Inloop op het schoolplein
10:00u – 11:45u: Programma
(korte introductie, spelletjes op de markt, koffiepauze en afsluiting)
11:45u: Einde programma

Wil je graag meedoen met de Gele Groep? Lees dan snel verder;
De Gele Groep kunnen we alleen organiseren met hulp van extra handjes, daarom is het noodzakelijk dat jij jouw eigen begeleiding meeneemt. Jij (of jouw begeleider) kan jezelf tot uiterlijk 3 juni inschrijven. Daarna krijg je een bevestiging van inschrijving. Twee weken voor deze toffe ochtend krijg je van ons een informatiebrief met daarin: praktische informatie, het doel van de dag en de spellen die jij gaat spelen. Zo kunnen jij en jouw begeleider jezelf goed voorbereiden op deze toffe ochtend. Wil jij je niet alleen, maar met een groepje inschrijven samen met één begeleider? Laat ons dat dan weten!

Inschrijven
Wij ontvangen de inschrijvingen voor de Gele Groep graag uiterlijk maandag 3 juni via pien@dongensejeugdraad.nl. Deelname is gratis. De volgende informatie hebben wij nodig:

Voor- en achternaam deelnemer;
Leeftijd deelnemer;
Naam begeleider;
E-mailadres begeleider waar de informatiebrief naar toe mag

Voor vragen kun je terecht bij pien@dongensejeugdraad.nl.