Sinterklaas 2019

Op zondag 17 november zet Sinterklaas wederom voet aan wal in Dongen. Zaterdag 16 november zijn de eerste Pieten al in Dongen. Wil jij ons helpen? Geef je dan vanaf nu op! We zijn op zoek naar:

Pieten
De Pieten vergezellen Sinterklaas op de boot of wachten hem op aan de Loswal. Zij begeleiden Sinterklaas overal waar hij gaat, zijn altijd enthousiast en laten kinderen het sinterklaasverhaal maximaal beleven.

Schminkers
Schminkers zorgen ervoor dat de Pieten zijn geschminkt. Zij zijn altijd alert, zodat de Pieten altijd en overal keurig zijn geschminkt.

Algemeen vrijwilligers
Algemene vrijwilligers zijn harde werkers, die de Loswal en de andere locaties voorbereiden op de komst van vele kinderen met (groot)ouders, Sinterklaas en zijn Pieten.

Opgeven
Opgeven als vrijwilliger voor de sinterklaasintocht kan vanaf nu (maandag 2 oktober) tot en met woensdag 16 oktober. De minimumleeftijd om vrijwilliger te zijn bij de sinterklaasintocht is vijftien jaar. Je kunt jezelf alleen opgeven met een Dongensejeugdraadaccount.

Log in, of maak er één aan op mijn.dongensejeugdraad.nl! Als je jezelf opgeeft als Piet, geef dan aan of je over een eigen pietenpak beschikt en of je ook op zaterdag 16 november beschikbaar bent!