Sinterklaas en zijn pieten komen weer naar Dongen

ie ginds komt de stoomboot! De Sinterklaasintocht gaat door. ⛴️

Wat was het de afgelopen dagen spannend! Maar we hebben goed nieuws. In overleg met de gemeente kunnen wij laten weten dat we morgen (zondag 14 november) met alle kinderen Sinterklaas weer welkom mogen heten tijdens onze traditionele Sinterklaasintocht.

Het programma voor de komende 2 dagen is als volgt:

Vanmiddag (zaterdag 13 november) van 13:30u tot 15:30u zijn de eerste pieten te vinden op het Looiersplein. Kom jij een feestje vieren voordat de Sint morgen in Dongen aankomt? Een geldige QR-code in de coronacheckapp is vanmiddag (zaterdag 13 november) niet verplicht.

Wij verzoeken u om vanmiddag de instructies van de herkenbare vrijwilligers op te volgen en ervoor te zorgen dat u zelf de huidige coronamaatregelen in acht neemt.

Programma zondag 14 november:

13:30u: Start muziek en optredens op de Loswal

14:00u: Aankomst Sinterklaas op de Loswal

14:45u: Start optocht richting het Looiersplein
Route: Wilhelminastraat, Tramstraat, Looiersplein

15:15u: Aankomst optocht op het Looiersplein

15:30u: Start programma op het Looiersplein

16:00u: Einde programma op het Looiersplein

In verband met de huidige coronamaatregelen graag uw aandacht voor het volgende:

Op zondag 14 november is op zowel de Loswal als op het Looierplein het tonen van een geldige QR code in de Coronacheck-app verplicht. Uiteraard staat het u vrij om de Sint en zijn pieten langs de optocht welkom te heten zonder de QR code. Zorg ervoor dat u bij drukte een andere plekje langs de optocht zoekt. Bijgevoegd de plattegrond van de route. Ook hierbij geldt: Volg altijd de instructies van onze vrijwilligers op en neem hierbij zelf de coronamaatregelen in acht.Nog vragen over de intocht?

Stuur dan een mail naar: info@dongensejeugdraad.nl